RVS waterval

INHOUD WINKELWAGENTJE:
0 producten - Totaal: €0,00
Waterval maken

Aangesloten bij webshop keurmerkHet maken van een waterval in uw eigen tuin was nog nooit zo makkelijk en snel gebeurd, binnen enkele uren realiseert u met een waterval van Design-Waterval  in uw tuin een waterval die een prachtige uitloop van het water geeft. Onze watervallen zijn speciaal bedoeld voor plaatsing in uw tuin, langs de rand van uw vijver, maar kunnen ook prima geplaatst worden als waterornament in een gemetselde muur of ieder ander object waar deze waterval past.

Tips bij een waterval maken:

watervallen en ornamenten op YoutubeZorg dat tijdens het maken van uw waterval geen vuil in uw waterval komt. Dit kan de werking van de uitstroming benadelen.

Wanneer u de waterval waterpas heeft geplaatst dan plaatst u het aansluitstuk met ring ertussen in de waterval. Schuif nadat u de slangenklem over de slang heeft geschoven de slang over het aansluitstuk en draai de slangenklem aan. Sluit de slang ook aan op de vijverpomp.

De waterval heeft ongeveer 2 minuten nodig voor een goede uitstroom komt. Dit komt daar eerst de lucht in de waterval weg moet.

Ingezonden foto's door onze klanten:
RVS waterval 30cm (nieuw!)
RVS Waterval 30
Prijs: €89,95
(incl. btw en verzendkosten)
(RVS Waterval)
RVS Waterval 40
Prijs: €99,95
(incl. btw en verzendkosten)
(Bestseller RVS waterval)
RVS Waterval 80
Prijs: €119,95
(incl. btw en verzendkosten)
(geschikt voor vijvers)
Livingstone Mirror 400
Prijs: €795,00
(incl. btw en verzendkosten)
waarom design-waterval.nl?
Beste kwaliteit & prijs
Gratis verzending binnen NL
Snelle levering