RVS waterval

INHOUD WINKELWAGENTJE:
0 producten - Totaal: €0,00
Tuinideeën


watervallen en ornamenten op YoutubeWater in uw tuin geeft extra sfeer!

De tuin is bedoeld om na een lange dag werken tot rust te komen, die extra rust kan water u bezorgen, het zorgt meestal voor een rustige beweging in uw tuin. Vaak leggen mensen grote vijvers aan wat veel tijd gaat kosten om deze te onderhouden.  Maar met een simpele beekloop, tuinfontein of een waterornament creeert u op een eenvoudige manier water in uw eigen tuin zonder dat u hieraan veel werk en tijd hoeft te besteden.

Ingezonden foto's door onze klanten:

RVS Waterval met LED

 

RVS Waterval met LED

 

RVS Waterval

 

RVS Waterval

 

RVS Waterval

 

RVS Waterval

 

RVS Waterval

 

RVS Waterval

 

RVS Waterval

 

Vijver aanleggen

Als u toch overweegt om een vijver aan te leggen ondanks dat u weinig tijd heeft voor het onderhoud hiervan, houd dan uw vijver klein en compact en kies voor een strak model met weinig vijverplanten en enkele mooie vissen zoals bijvoorbeeld een Koi, plaats bij deze vijver een mooie waterval of waterornament. Op deze manier heeft u een mooie waterpartij in uw tuin waar u verder weinig omkijken meer naar hebt.

Waterornamenten

Waterornamenten kunt  u bijna overal plaatsen in uw tuin, dit kan op een op een sokkel in de vijver, het water loopt meteen weer terug in de vijver waaruit het eerder werd opgepompt. Beeklopen kunt u tevens uit laten lopen in de vijver. Waterornamenten kunt u indien u geen vijver wilt of hebt op iedere plaats kwijt in uw tuin, laat dan het water bijvoorbeeld weglopen op een kiezelbed in een ondergrondse waterbak. Via waterornamenten creëert u op een relatief eenvoudige en voordelige manier een mooie en strakke manier water in uw eigen tuin.

Waterornament/waterval Livingstone IngaBinnen of op een balkon:

Heeft u geen tuin maar woont u bijvoorbeeld in een appartement met een mooi balkon, overweeg dan eens om een mooie waterpartij te creëren op uw balkon of binnen in de woonkamer. Het waterreservoir (waterbak) komt dan boven de grond te staan en u kunt deze bak dan afwerken met bijvoorbeeld houten planken zoals bijvoorbeeld steigerplanken of met natuursteen. Met een RVS Waterval in deze bak creëert u rust op uw balkon of woonkamer. Indien u kiest voor een waterreservoir op een balkon of in uw woonkamer dan kunt u het beste kiezen voor een geïsoleerde bak van de betere kwaliteit, om waterschade op een later tijdstip te voorkomen.

Materialen voor het aanleggen van een waterornament:

  • Een water/vijverpomp met voldoende watercapaciteit (vraag aan uw leverancier)
  • Aansluitmaterialen voor de waterpomp, denk hierbij aan waterslangen, elektrische voorzieningen en waterdrukregelaars
  • Water reservoir (bij voorkeur geïsoleerd)
  • Kiezelstenen voor het camoufleren van uw waterreservoir
  • Steigerplanken
  • Afwerk strip

Buitenverlichting:
Wanneer u op zoek bent naar tuinverlichting zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Op de eerste plaatst het verbruik, voor zeer energiezuinig kiest u bijvoorbeeld voor led tuinverlichting. Daarnaast het gewenste lichteffect, voor bijvoorbeeld indirecte sfeerverlichting in uw tuin langs een schutting, dan kiest u het best voor grondspots of prikspots die u kunt richten. Mocht u meer op zoek zijn naar functionele verlichting voor langs uw tuinpad, dan zijn staande tuinspots een prima optie. Voor het gehele aanbod buitenverlichting en tuinverlichting, neemt u een kijkje op http://www.lampenonline.com/buitenverlichting/tuinverlichting(RVS Waterval)
RVS Waterval 40
Prijs: €99,95
(incl. btw en verzendkosten)
(Top RVS Waterval)
RVS Waterval 60
Prijs: €109,95
(incl. btw en verzendkosten)
(Bestseller RVS waterval)
RVS Waterval 80
Prijs: €119,95
(incl. btw en verzendkosten)
(Voor de echte tuinliefhebber!)
RVS Waterval 120
Prijs: €139,95
(incl. btw en verzendkosten)
(geschikt voor vijvers)
Livingstone Mirror 400
Prijs: €795,00
(incl. btw en verzendkosten)
waarom design-waterval.nl?
Beste kwaliteit & prijs
Gratis verzending binnen NL
Snelle levering