RVS waterval

INHOUD WINKELWAGENTJE:
0 producten - Totaal: €0,00
Levering & Verzending

Bezorgd door PostNL 
Al onze watervallen en waterornamenten worden binnen Nederland gratis bezorgd door PostNL of DPD. De watervallen en waterornamenten worden op elk adres bezorgd. Indien u niet aanwezig bent kan uw bestelling worden afgehaald op een nabijgelegen postkantoor/agentschap.

Levertijden:
De levertijden verschillen per product en staan duidelijk bij iedere waterval of waterornament vermeld. Deze vermelding is de maximale levertijd.

Wij hanteren de volgende verzendkosten:
Voor bestellingen van de watervallen en waterornamenten berekenen wij geen verzendkosten voor levering binnen Nederland, de verzendkosten voor België & Duitsland bedragen €12,50 per stuk.

Afhalen:
Omdat wij rechtstreeks leveren vanaf de fabriek is afhalen bij ons helaas niet mogelijk.

Retourneren van onze producten:

Aangesloten bij webshop keurmerkWij garanderen dat elk door ons geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan de bestaande overheidsvoorschriften. Als bij normaal, met de bestemming corresponderend gebruik, gebreken optreden in of aan het artikel, worden deze door ons hersteld.

De verzendkosten binnen Nederland komen, indien de klacht gegrond is, binnen de garantietermijn voor kosten van ODAWEB Webwinkels V.o.f.. ODAWEB Webwinkels V.o.f. stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en verzenden.

Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd, kosten hiervoor komen dan ook voor rekening van de verzender. U dient artikelen die worden teruggezonden voor reparatie of vervanging retourneren, indien mogelijk in de originele verpakking en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product met bijsluiting van een kopie van de factuur en een duidelijke omschrijving van de klacht aan:

ODAWEB Webwinkels
T.a.v.: Retourafhandeling
St. Apolloniastraat 2a
6002 BE WEERT
Nederland

T: +31 (0)495 54 92 46

Artikelen zonder kopiefactuur worden niet in behandeling genomen.

Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door:

  • Defecten of slijtage door gebruik.
  • Als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht door derden.
  • Als de datum op de factuur is gewijzigd of onleesbaar is gemaakt.
  • Beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid.

Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

ODAWEB Webwinkels V.o.f. brengt geen kosten in rekening wanneer een zending wordt geretourneerd, wel wordt na het ontvangen van de retourzending, de zending gecontroleerd. Als de goederen of de verpakking incompleet of beschadigd zijn zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht aan de koper. Deze kosten worden dan in mindering gebracht aan het te restitueren bedrag. Restitutie van het orderbedrag geschiedt binnen 30 dagen na het ontvangen van de retourzending en is alleen mogelijk via een bancaire of girale overboeking. Indien een bestelling niet binnen 30 dagen na bestelling bij de koper is afgeleverd heeft de koper het recht de bestelling te annuleren. Dit geldt niet wanneer er afwijkende levertijden besproken zijn.

Voorwaarden:

De koper heeft het recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van de goederen. Dit betekent dat de koper de goederen binnen deze periode mag retourneren naar ODAWEB Webwinkels V.o.f.. De verzendkosten en de risico's die hiermee gepaard gaan, zijn voor de koper. Wanneer de koper goederen retour wil zenden, moet dit vooraf gemeld worden, zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

De retourzending moet voldoende gefrankeerd verzonden worden naar:

ODAWEB Webwinkels
T.a.v.: Retourafhandeling
St. Apolloniastraat 2a
6002 BE WEERT
Nederland

T: +31 (0)495 54 92 46RVS waterval 30cm (nieuw!)
RVS Waterval 30
Prijs: €89,95
(incl. btw en verzendkosten)
(RVS Waterval)
RVS Waterval 40
Prijs: €99,95
(incl. btw en verzendkosten)
(Bestseller RVS waterval)
RVS Waterval 80
Prijs: €119,95
(incl. btw en verzendkosten)
(geschikt voor vijvers)
Livingstone Mirror 400
Prijs: €795,00
(incl. btw en verzendkosten)
waarom design-waterval.nl?
Beste kwaliteit & prijs
Gratis verzending binnen NL
Snelle levering