RVS waterval

INHOUD WINKELWAGENTJE:
0 producten - Totaal: €0,00
Garantie & Service

Retourneren van onze producten:

kwaliteit rvs watervalWij garanderen dat elk door ons geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan de bestaande overheidsvoorschriften. Als bij normaal, met de bestemming corresponderend gebruik, gebreken optreden in of aan het artikel, worden deze door ons hersteld.

De verzendkosten binnen Nederland komen, indien de klacht gegrond is, binnen de garantietermijn voor kosten van ODAWEB Webwinkels V.o.f.. ODAWEB Webwinkels V.o.f. stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en verzenden.

Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd, kosten hiervoor komen dan ook voor rekening van de verzender. U dient artikelen die worden teruggezonden voor reparatie of vervanging retourneren, indien mogelijk in de originele verpakking en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product met bijsluiting van een kopie van de factuur en een duidelijke omschrijving van de klacht aan:

Aangesloten bij webshop keurmerkODAWEB Webwinkels
T.a.v.: Retourafhandeling
St. Apolloniastraat 2a
6002 BE WEERT
Nederland

T: +31 (0)495 54 92 46

Artikelen zonder kopiefactuur worden niet in behandeling genomen.

Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door:

  • Defecten of slijtage door gebruik.
  • Als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht door derden.
  • Als de datum op de factuur is gewijzigd of onleesbaar is gemaakt.
  • Beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid.

Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

ODAWEB Webwinkels V.o.f. brengt geen kosten in rekening wanneer een zending wordt geretourneerd, wel wordt na het ontvangen van de retourzending, de zending gecontroleerd. Als de goederen of de verpakking incompleet of beschadigd zijn zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht aan de koper. Deze kosten worden dan in mindering gebracht aan het te restitueren bedrag. Restitutie van het orderbedrag geschiedt binnen 30 dagen na het ontvangen van de retourzending en is alleen mogelijk via een bancaire of girale overboeking. Indien een bestelling niet binnen 30 dagen na bestelling bij de koper is afgeleverd heeft de koper het recht de bestelling te annuleren. Dit geldt niet wanneer er afwijkende levertijden besproken zijn.

Klachtenafhandeling
 
Bij ODAWEB Webwinkels draait alles om tevreden klanten, mocht u onverhoopt toch een slechte ervaring hebben met onze service verzoeken wij u om ons via email te informeren. Bij ODAWEB Webwinkels streven we ernaar om ingediende klachten binnen twee werkdagen te beantwoorden. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt door ODAWEB Webwinkels binnen de termijn van 14 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.

Een klacht kan eveneens worden ingediend via een klachtenformulier op de website van de Stichting Webshop Keurmerk www.keurmerk.info. De klacht wordt dan zowel naar ODAWEB Webwinkels  als naar de Stichting Webshop Keurmerk gestuurd. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. 

Voorwaarden:

De koper heeft het recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van de goederen. Dit betekent dat de koper de goederen binnen deze periode mag retourneren naar ODAWEB Webwinkels V.o.f.. De verzendkosten en de risico's die hiermee gepaard gaan, zijn voor de koper. Wanneer de koper goederen retour wil zenden, moet dit vooraf gemeld worden, zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

De retourzending moet voldoende gefrankeerd verzonden worden naar:

ODAWEB Webwinkels
T.a.v.: Retourafhandeling
St. Apolloniastraat 2a
6002 BE WEERT
Nederland

T: +31 (0)495 54 92 46RVS waterval 30cm (nieuw!)
RVS Waterval 30
Prijs: €89,95
(incl. btw en verzendkosten)
(RVS Waterval)
RVS Waterval 40
Prijs: €99,95
(incl. btw en verzendkosten)
(Bestseller RVS waterval)
RVS Waterval 80
Prijs: €119,95
(incl. btw en verzendkosten)
(geschikt voor vijvers)
Livingstone Mirror 400
Prijs: €795,00
(incl. btw en verzendkosten)
waarom design-waterval.nl?
Beste kwaliteit & prijs
Gratis verzending binnen NL
Snelle levering